Close

Gebruiksvoorwaarden

Uw leverancier

De leverancier van de artikelen waarop deze voorwaarden betrekking hebben ( hierna te noemen de webshop van Vuurwerkzoetermeer.nl ) is TopVuurwerkBreda.nl & ZenaVuurwerkBreda.nl, gevestigd Rietdijk 1B, 4824 ZB in Breda en bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 66413613 en BTW-nummer NL1325.70.506.B01.

Uw Order

Bestellingen kunnen via de webshop van TopVuurwerkBreda of ZenaVuurwerkBreda worden geplaatst. Wij bevestigen uw bestelling via de mail. Let op: Deze orderbevestiging is tevens uw afhaalbewijs om uw bestelling af te halen in de winkel. Daarnaast kunt u uw bestelling ook in de winkel inleveren. De voorverkoop duurt tot en met 28 december 2016 23:00 uur of totdat de wettelijk toegestane hoeveelheid opslag is bereikt. 29, 30 en 31 december zijn onze verkoop- en afhaaldagen van het vuurwerk.

Overeenkomst

Een overeenkomst komt pas tot stand na onze schriftelijke bevestiging.

Prijs

Alle prijzen zijn incl. 21% BTW.

Betaling

Voor de betaling maken wij gebruik van het veilige en betrouwbare betaalsysteem iDEAL. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder van ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Vervolgens wordt door uw bank een bevestiging naar topvuurwerkbreda.nl verstuurd voor verdere afhandeling. Indien u desondanks uw informatie niet via internet wilt versturen, of geen gebruik kunt maken van iDEAL kunt u uw order uitprinten en in de winkel inleveren. U betaalt te allen tijden het gehele aankoopbedrag vooraf.

Levering

Vuurwerk mag volgens de Nederlandse Wetgeving niet bezorgd worden. U kunt dit afhalen in onze winkel (Rietdijk 1B te Breda) op de wettelijk vastgestelde dagen 29, 30 en 31 december 2016. Vooraf bepaalt u welke datum en in welke tijdsperiode u uw bestelling wenst af te halen. Volgens de wetgeving zijn er verschillende leeftijden om het vuurwerk af te halen. Zo kan het lichtere vuurwerk dat binnen categorie-1 valt, en het hele jaar verkocht mag worden, alleen door personen afgehaald worden van 12 jaar en ouder. Categorie-2 vuurwerk (het overgrote gedeelte van ons assortiment) kan alleen afgehaald worden door personen van 16 jaar en ouder. Tevens is er een maximum gesteld aan de hoeveelheid vuurwerk dat wordt afgehaald: per persoon is dit 25 kg.

Afwijking

U ontvangt tijdig bericht wanneer de betaling niet wordt goedgekeurd. Indien een besteld product niet voorradig is, krijgt u hiervoor een gelijkwaardig of duurder artikel in de plaats. Controleer bij afhalen van uw vuurwerk in onze winkel of de bestelling compleet is. Mocht u achteraf gebreken ontdekken, kunt u hier geen recht aan ontlenen.

Garantie

Garantie op vuurwerk wordt gegeven op alle siervuurwerkartikelen. Garantie wordt gegeven op de uitwerking van de tubes van het desbetreffende sierartikel. Voorbeeld: Indien een sierartikel gestopt of uitgewerkt is zonder dat alle tubes zichtbaar leeg zijn, dient men het desbetreffende sierartikel te bewaren inclusief de aankoopnota van het desbetreffende sierartikel. Gebreken door ondeskundig gebruik vallen buiten de garantie. Indien bewijsstuk en/of aankoopnota ontbreekt, vervalt iedere vorm van garantie. De garantie bestaat uit een tegoedbon t.w.v. het aankoopbedrag van het desbetreffende stuk vuurwerk + 5% extra. De tegoedbon kan alleen ingewisseld worden voor vuurwerk en niet voor geld of andere artikelen dan vuurwerk uit de winkel. Retourneren kan Dinsdag 3 januari 2017.

Aansprakelijkheid

De webshop van topvuurwerkbreda.nl is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door het product. Hoewel zorgvuldig op juistheid van de op de website gepubliceerde informatie wordt toegezien, kan deze informatie onnauwkeurigheden of schrijffouten bevatten. De webshop van Topvuurwerkbreda.nl of Zenavuurwerkbreda.nl is hiervoor niet aansprakelijk.

Contact opnemen met TopVuurwerkBreda.nl

Indien u vragen, opmerkingen of suggesties heeft over deze verklaring of over TopvuurwerkBreda.nl of ZenavuurwerkBreda.nl in het algemeen, kunt u zich richten tot TopvuurwerkBreda.nl
Graag bij correspondentie over uw bestelling, uw ordernummer vermelden. Door het plaatsen van een bestelling geeft u aan bekend te zijn en akkoord te gaan met de hiervoor genoemde voorwaarden.


Close